Premium Lock Pleidooi voor puurheid in restaurant Breda

Eten bij Ernest – Breda

Eigenaar Ernest Adams werkte als student al met veel plezier in de horeca, maar vond dat hij eerst een baan moest zoeken die bij zijn studie paste. De laatste acht jaar was hij docent aan een hogeschool, maar de droom om zelf iets te beginnen bleef. In september 2016 opende hij in het centrum van Breda Eten bij Ernest, op twee minuten lopen van de Grote Markt.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw