Premium Lock Meddens: eten in een oud modehuis

Meddens

In en rond Hilversum is Meddens een van de weinige restaurants waar de nadruk op vis en schaaldieren ligt. ‘Het menu bestaat voor 70 procent uit dergelijke gerechten, maar we serveren ook vlees en vegetarisch,’ vertelt eigenaar Marco van Velthooven (46). Koningskrab met buikspek is volgens hem een aanrader. ‘Dat is een prachtige combinatie die op zijn oosters is bereid.’ Verder toont de kaart veel variatie. Van fruits de mer tot bescheiden sliptong in boterjus.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw