Premium Lock Goed gedocumenteerd boek over Italiaanse keuken

Onno Kleyn mengt mooie anekdotes met geschiedenis en recepten

Ruim veertig boeken over eten en wijn schreef Onno Kleyn al, maar dit mag gerust zijn magnum opus worden genoemd. En dat wil wat zeggen als je bedenkt dat hij enkele jaren geleden De grote Kleyn uitbracht, een culinair naslagwerk van ruim duizend pagina’s.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock Er ging iets fout
Premium Lock Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw