Lois Happé (27) en Patrick Bruijns (28)

07 maart 2023Leestijd: 1 minuut
Patrick verraste zijn vrouw op hun bruiloft met een emotionele toespraak. Foto: Memories by Marleen

Nadat Lois Patrick was tegengekomen op een verjaardag in 2011, zag ze tot haar grote schrik op Hyves dat hij een vriendinnetje had. Maar op de eerstvolgende verjaardag was hij weer vrijgezel. Toen sloeg de vlam in de pan en kregen ze snel een relatie.

In het weekeinde logeerden ze bij elkaars ouders. ‘We leefden echt op onze slaapkamers,’ zegt Lois.

Het stel trouwde op hun twaalfjarig jubileum als partners

De ouders van Lois runden een bouwwinkel in het West-Friese dorpje De Goorn, waar zij als kind veel tijd spendeerde. Na een studie neurowetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam werkt zij nu als data-analist.

Patrick reisde in zijn jeugd de wereld rond. Op jonge leeftijd verhuisde hij naar Oezbekistan en Sint Maarten voor het werk van zijn ouders. Hij volgde zijn middelbare school wel in West-Friesland en werkt nu als automonteur bij Audi.

Na het huwelijksaanzoek in juni 2022 trouwde het stel op 11 februari 2023, op hun twaalfjarig jubileum als partners.

Bij hun winterbruiloft overweldigde Patrick haar met zijn geloftes: ‘Hij is een doener, geen prater, maar zijn toespraak raakte zo’n emotionele snaar,’ zegt zij. ‘De hele zaal liep te snotteren.’

Patrick: ‘Wij gingen trouwen om onze liefde te vieren. Maar tijdens de ceremonie realiseerden wij ons vooral hoe groot de liefde is voor onze familie en vrienden.’