Op het uiterste puntje van de Pier in Scheveningen klinkt voortaan op vrijdag- en zaterdagavond bulderend gelach. Een nieuw restaurant biedt diner en cabaret in één en kijkt uit op de zee, het strand en het Kurhaus. Wat op je bord verschijnt en wie op het podium staan, zijn een verrassing. Wel weet je van te voren dat cabaretier Jörgen Raymann en chef-kok Ramon Beuk de creatieve breinen zijn van de avond. Tussen de vier gangen door verschijnen nationale en internationale komieken op het podium. Zo jaagt de Amerikaan Jeff Hess op zijn driewieler het publiek de stuipen op het lijf, en neemt Raymann zijn publiek in de maling.
Laden…
Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.
Bent u al abonnee en hebt u al een account? log dan hier in
U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.
Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?
Wilt u opnieuw inloggen