Zwanenberg: Groot in vlees, nu ook in vega

Vanaf links: Mark, Aldo, Jo-Anne, Sjoerd en Tjeerd van der Laan. Foto: Thijs Wolzak

Kopen, verkopen, aanpassen – zo werd de familie Van der Laan succesvol met haar bedrijf Zwanenberg Food Group. De vleesverwerker van weleer, bekend van onder veel meer Kips, zet in op minder vlees. ‘Wij proberen niet met onze rug naar de markt te staan.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €1 per week leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw