‘Van kledingverkoper liet ik me in 2002 omscholen tot visteler, omdat ik me zorgen maakte over de leeggeviste zeeën. Kweekvis bleek geen oplossing: voor het voer moet je toch weer vis vangen. Ik kreeg toen het idee: we moeten ons plantaardiger voeden. IJs is daarvoor heel geschikt. Je hebt wel sorbetijs, maar daar zit vaak ook melkpoeder in. Bovendien zijn de smaken zo saai. Met mijn plantaardige ijsmerk Professor Grunschnabel sta ik op festivals als De Parade en het ligt in ongeveer vierhonderd Albert Heijns. Mijn eigen favoriet is Indian Winter, gemberijs.
Laden…
Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.
Bent u al abonnee en hebt u al een account? log dan hier in
U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.
Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?
Wilt u opnieuw inloggen