Wie aan Valencia denkt, denkt aan sinaasappels. Citrusvruchten zijn dan ook een veelgebruikt ingrediënt in de gerechten die de in Valencia geboren Adrian Zarzo serveert.
Met de opening van zijn eigen restaurant wordt voor Zarzo een droom werkelijkheid. Als gastheer verdwijnt hij vaak in de grote open keuken om ook daar een oogje in het zeil te houden.
Spaanse achtergrond
Dit perfectionisme werpt zijn vruchten af: van de wijn die wordt geschonken tot de verse bloemen op de bar – alles past in het plaatje. Zarzo doet zijn Spaanse achtergrond eer aan met de gerechten die op het menu staan. Zo is spek met aardappel en kuit een gerecht van de overleden legendarische Spaanse chef-kok Santi Santamaria en serveert hij zeebaars met rioja.
Kunst
Ook zijn liefde voor Eindhoven komt in het restaurant naar voren. Veel van de kunstobjecten zijn van plaatselijke designers en de wijnkaart is een ode aan architectonische hoogstandjes in zowel Eindhoven als Valencia. Zarzo combineert zijn afkomst op wonderbaarlijke wijze met zijn Hollandse nuchterheid.